Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fragtmand forhindrede tyveri

Søgeord:

18. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En 20-årig prøveløsladt mand fra -Vestbjergområdet blev i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg onsdag morgen varetægtsfængslet i fire uger for indbrud og forsøg på indbrud.

En 20-årig prøveløsladt mand fra -Vestbjergområdet blev i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg onsdag morgen varetægtsfængslet i fire uger for indbrud og forsøg på indbrud.Det oplyser politikommissær Ole Jensen, Nordjyllands Politi til nordjyske.dk.

 

- Han blev overrasket under et forsøg på indbrud på Rosenskrænten i Vodskov tirsdag morgen. Det var en fragtmand, der opdagede den 20-årige, og fragtmanden forsøgte faktisk at stoppe manden ved at blokere den indkørsel, hvor den 20-årige holdt med sin uindregistrerede bil, fortæller Ole Jensen.

 

Den 20-årige fik sig dog i sin bil kantet ud, da han var blevet opdaget, men efter fragtmandens anmeldelse og beskrivelse af manden kunne politiet finde frem til den 20-årige, der var i gang med et nyt indbrud på Tagskægget i Vestbjerg.

- Her blev han klokken 8.40 taget iført handsker og med udstyr til indbrud, så der var ingen tvivl om hans hensigter, fortæller Ole Jensen.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com