Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Franske heste spiser mindre

Søgeord:

17. april 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1032 gange

Læses i øjeblikket af:

1

890 hk. matcher store forventninger.

Holstebro Flytte & Budcentral fik i 2014 leveret to nye Renault T-serie trækkere - i form af en T430 4x2 samt en T460 6x2 pusher trækker.

Et af resultaterne er et reduceret brændstofforbrug.


I 2014 ønskede flytte- og budcentralen at udskifte en af virksomhedens lastbiler. Efter at have fået anbefalet at kontakte Renault Trucks Danmark, fik vognmand Thomas Jensen mulighed for at prøvekøre en Renault.


- Jeg var meget tilfreds med bilens komfort og ydeevne, og bilen kørte rigtig godt. Derfor faldt valget på en Renault, forklarer Thomas Jensen.
Senere på året havde virksomheden igen behov for en ny lastbil, og denne gang faldt valget på ovennævnte T460 6x2 pusher trækker.


Thomas Jensen:


- Det var naturligt, at vi ønskede en Renault igen, da vi var meget tilfredse med den første bil, som opfyldte vores behov til kørsel, som primært er kørsel i byerne. Derudover blev brændstoføkonomien forbedret i forhold til tidligere modeller.


Holstebro Flytte & Budcentral er en familiedrevet virksomhed fra 1986, ejet af Thomas, Peter og Claus Jensen. Virksomheden udfører opgaver over hele landet. Men især i det midt- og vestjyske område ses lastbilerne ofte i forbindelse med transport- og ekspreskørsel, flytning, møbelopbevaring samt lagerudlejning.

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com