Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Frederikshavn Havn ændrer udbudsformen

Søgeord:

12. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2280 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En ændring af udbudsformen forsinker kontraktunderskrivelsen på udvidelsen af Frederikshavn Havn i tre måneder. Havnen forventer dog stadig, at byggeriet er afsluttet i fjerde kvartal 2016.

En ændring af udbudsformen forsinker kontraktunderskrivelsen på udvidelsen af Frederikshavn Havn i tre måneder. Havnen forventer dog stadig, at byggeriet er afsluttet i fjerde kvartal 2016.Det kom frem, da Frederikshavn Havn holdt orienteringsmøde i Kattegat Siloen for havnens kunder, leverandører og interessenter. Mødet var velbesøgt med små 100 deltagere.

 

Projektdirektør Preben Reinholt og administrerende direktør Mikkel Seedorf Sørensen orienterede om processen i projektet frem til nu samt de kommende forhandlinger med de prækvalificerede entreprenører.

 

Havnen har i løbet af foråret 2014 ændret projektet fra at blive udbudt på traditionel vis som et detailprojekt til nu i stedet at arbejde med udbud efter forhandling, hvor entreprenørerne i flere omgange afgiver tilbud og forhandler individuelt med havnen om de forskellige løsninger.

Den vigtigste årsag til ændringen af udbudsformen ligger i, at havnens bestyrelse ønsker størst mulig kreativitet fra entreprenørerne og ikke mindst størst mulig budgetsikkerhed.

 

Udbudsformen giver ligeledes entreprenørerne lejlighed til at komme med egne forslag til design og udformning af havnen. Frederikshavn Havn har stillet en række minimumskrav, som skal opfyldes – herunder minimum 11 meter vanddybde, 600 meter kaj og 300.000 kvadratmeter baglandsareal.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com