Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Freja åbner i Kina

Søgeord:

23. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1386 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Support til globale kunder.

FREJA har her i februar åbnet FREJA CHINA. Kontoret i Shanghai er blevet etableret for at supportere eksisterende kunder i Kina.

 

Det er vitalt for FREJA at være i stand til at imødekomme den stigende efterspørgsel fra kunder på det globale niveau. Derfor er åbningen i Shanghai en strategisk vigtig beslutning for FREJA koncernen.

 

-Det vigtigste er at opretholde den gode kvalitet. Du skal holde dine aftaler, være åben og ærlig, og så skal du altid leve op til kundernes ønsker, siger Jørgen Hansen, CEO i FREJA koncernen.

 

-Vi er stolte over at tilbyde vores kunder en troværdig og personlig service med en enkel og effektiv løsning på markedet og dermed bidrage til værdiskabelse for kundens forretning, fortsætter Jørgen Hansen.

FREJA er en af Nordens største privatejede transport- og logistikvirksomheder. Gennem strategisk placerede afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland og nu Kina, lægger FREJA alle kræfter i at tilbyde kundetilpassede serviceydelser ved konstant at være i bevægelse på verdensplan.

 

Mr. Leo Hu, som har mange års erfaring inden for projektspedition, er ansat som administrerende direktør for FREJA i Kina. Pr. 1. marts vil Leo Hu få følgeskab af Ms Wang Jia som projektchef og Ms Bonnie Wu som økonomichef – begge med mange års erfaring i transportbranchen.

 

FREJA CHINA (NVOCC Registered) skal tage sig af opgaver inden for projektspedition, svær-godstransporter samt standard transportopgaver. FREJA CHINA skal også supportere FREJA koncernen med kundehåndtering og salgsaktiviteter. Kontoret er strategisk placeret i Shanghai med nem tilgang og stor bekvemmelighed for besøgende.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com