Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Freja indgår tyrkisk partnerskab

Søgeord:

25. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

238 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Freja Transport & Logistics styrker positionen på det tyrkiske marked.

 

Tyrkiske EvoLog Nakliyat ve Lojistik indgår nu i et samarbejde om fremtidige transport- og logistikaktiviteter med Freja Transport & Logistics A/S i Danmark og i Norge. Med afsæt i det nye samarbejde vil Evo-Log og Freja være i stand til at opfylde begge parters ambitioner om at etablere en innovativ og konkurrencedygtig transportløsning af høj kvalitet mellem Tyrkiet og henholdsvis Danmark og Norge.

 

Det skriver Freja Transport & Logistics i en pressemeddelelse.

 

Samarbejdet baserer sig på service af høj kvalitet og regelmæssige afgange mellem landene med fuld sporbarhed på alle sendinger ved brug af track & trace og online POD søgning.

 

- Vi øger hyppigheden betydeligt på alle afgange mellem Tyrkiet og Danmark/Norge gældende for både styk-gods, delpartier og full loads. Såvel EvoLog som FREJA har egne toldafdelinger, som arbejder hurtigt og smidigt, og vi sikrer, at dine sendinger er i sikre hænder hele vejen fra afhentning til levering, skriver Freja.

Ny leder

For at styrke vores organisation og ekspertise på det tyrkiske marked glæder det os, at vi pr. 1. september 2018 har ansat Christian Toxværd Munch som leder af aktiviteterne i Tyrkiet, Balkan og Sortehavsområdet. Christian har 30 års erfaring på disse markeder og er rette person til at føre FREJA adskillige skridt nærmere vores ambition om at være markedets foretrukne leverandør af transport og logistikaktiviteter på det Skandinavisk-Tyrkiske marked.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk