Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Freja styrker svensk organisation

Søgeord:

26. oktober 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

691 gange

Læses i øjeblikket af:

1

To nye managere til Freja Transport & Logistics AB.

Transport- og logistikvirksomheden Freja Transport & Logistics AB fortsætter udbygningen af organisationen via nyansættelser.

 

Joachim Müller (46 år) er pr. 04.12.2017 ansat som Branch Manager for Freja Transport & Logistics AB i Göteborg.

Joachim har i 28 år arbejdet i transport og logistik branchen herunder de seneste 8 år som Branch Manager for Leman i Göteborg.

 

Udover sin almene og brede speditionserfaring vil Joachim tilføre Freja en væsentlig kompetence omkring løstrailertrafikkerne.

 

Patric Lundin (41 år) er pr. 01.01.2018 ansat som Business Development Manager Air & Sea.

 

Patric kommer til Freja med erfaring fra ledende positioner indenfor logistiksektoren dels i Sverige og de seneste 13 år i Asien, Kina og Mellemøsten. Patric kommer senest fra et job som Country Manager for Three Lines Shipping i Qatar, og inden da havde han gennem 10 år lignende stillinger indenfor GAC Gruppen i Mellemøsten og Kina.

Med denne styrkelse af den svenske organisation er Freja Transport & Logistics AB endnu et skridt nærmere på at have den organisation på plads, der skal sikre vores position som svensk erhvervslivs foretrukne full-service transport & logistik udbyder, hvor service, fleksibilitet samt kvalitet altid vil have den højeste prioritet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk