Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Freja styrker svensk organisation

26. oktober 2017  |  

Af Redaktionen

To nye managere til Freja Transport & Logistics AB.

Transport- og logistikvirksomheden Freja Transport & Logistics AB fortsætter udbygningen af organisationen via nyansættelser.

 

Joachim Müller (46 år) er pr. 04.12.2017 ansat som Branch Manager for Freja Transport & Logistics AB i Göteborg.

Joachim har i 28 år arbejdet i transport og logistik branchen herunder de seneste 8 år som Branch Manager for Leman i Göteborg.

 

Udover sin almene og brede speditionserfaring vil Joachim tilføre Freja en væsentlig kompetence omkring løstrailertrafikkerne.

 

Patric Lundin (41 år) er pr. 01.01.2018 ansat som Business Development Manager Air & Sea.

 

Patric kommer til Freja med erfaring fra ledende positioner indenfor logistiksektoren dels i Sverige og de seneste 13 år i Asien, Kina og Mellemøsten. Patric kommer senest fra et job som Country Manager for Three Lines Shipping i Qatar, og inden da havde han gennem 10 år lignende stillinger indenfor GAC Gruppen i Mellemøsten og Kina.

Med denne styrkelse af den svenske organisation er Freja Transport & Logistics AB endnu et skridt nærmere på at have den organisation på plads, der skal sikre vores position som svensk erhvervslivs foretrukne full-service transport & logistik udbyder, hvor service, fleksibilitet samt kvalitet altid vil have den højeste prioritet.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

640 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com