Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fremgang hos Leman

Søgeord:

13. maj 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1592 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Leman leverer bundsolidt regnskab i konkurrencepræget marked.

 

Bestyrelsen i Leman har netop godkendt årsrapporten for 2015. Regnskabet viser, at koncernen har leveret en omsætning på godt 1,9 milliarder kroner. Det svarer til en fremgang på 22 procent. Indtjeningen før skat (EBT) blev på 53 millioner kroner, hvilket svarer til en bundlinjevækst på hele 12 procent over selskabets egen forvetning.

 

Adm. direktør Thomas Krøyer er meget tilfreds med resultatet, som synliggør, at selskabet har

fortsat sin rentable drift og udvikling, på trods af et stærkt konkurrencepræget marked, hedder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

Konsolidering og integration

En afstemt kombination af konsolidering, opkøb og organisk vækst har været med til at skabe

et profitabelt resultat for virksomheden.

 

- Vi har i 2015 haft fokus på integrationen af Dan Cargo, samt på konsolidering af 4 danske filialer i det nybyggede domicil i Taulov. Begge projekter er afsluttet med stor tilfredshed, og det nye setup giver os en stærk base i forhold til at imødekomme vores kunder, udtaler Thomas Krøyer.

Væsentlige aktiviteter

Leman har afsluttet et år med mange spændende projekter, både i Danmark og i udlandet.

 

- I UK har vi udvidet vores forretning med opkøb af alle aktiviteter i RSH Freight Master Ltd. og datterselskab Principal Freight Ltd. pr. juli 2015 samt med opkøb af samtlige aktier i Dalpa Freight Ltd. pr. oktober 2015, siger direktøren og tilføjer:

- Vi har nu et stærkt fundament i UK, som kan sikre os den fortsatte konkurrencedygtighed på det engelske marked.

 

Leman koncernen har taget flere vigtige skridt i 2015, herunder åbning af nye kontorer i Miami, USA (april 2015), i Turku, Finland (august 2015) samt terminaludvidelsen af Pharmalageret i Greve.

- Vi har ligeledes godkendt udvidelsen af vort logistiklager i Sturtevant, USA med 10.000 m2 (100.000 sq.ft), og vi er netop nu i fuld gang med byggeriet, således logistiklageret kan stå klar til ibrugtagning i juli 2016, fortæller Thomas Krøyer.

 

- Samtidig har store investeringer i virksomhedens IT-infrastruktur samt fokus på Lemans 2020 strategi, der bl.a. indeholder en fælles corporate identity på tværs af koncernen, været bidragsydere til medarbejderens store engagement og dermed en solid og profitabel vækst, afslutter Thomas Krøyer.

Forventninger til fremtiden

Ledelsen er forsigtig optimistiske og forventer, at kunne fortsætte den profitable vækst i det kommende år, trods manglende udsigt til, at de konkurrenceprægede markedsvilkår vil ændres.

 

Forventningerne bakkes op af de allerede planlagte aktiviteter, samt efterspørgsel på Lemans know-how, hvorfor ledelsen ser frem mod at fortsætte den positive udvikling i 2016.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com