Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fremgang på Ystad Havn

Søgeord:

20. januar 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1515 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Flere rejste til Bornholm via Ystad i 2014.

2014 blev et rekordår for antal passagerer rejsende mellem Bornholm og Ystad i Sydsverige. 1.312.876 personer tog turen til solskinsøen via Ystad Havn, hvilket er en stigning på næsten 2% i forhold til 2013. Det viser ny statistik fra Ystad Havn.

Det oplyser den sydsvenske færgehavn i en pressemeddelse.

 

I 2013 valgte 96 pct. af passagererne til og fra Bornholm at rejse via Ystad frem for Køge. Den nye rekord hos Ystad Havn peger i retning af, at turen via Ystad Havn fortsat er den foretrukne rejse.

 

- Vi har længe vidst, at danskerne godt kan lide at rejse via Ystad. At rekordmange gjorde det i 2014 sætter en tyk streg under, at rejsen via Ystad er den foretrukne blandt passagerer. Det er vi selvfølgelig glade for hos Ystad Havn, og vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen i 2015, siger Ystad Havns adm. direktør Björn Boström.

Ystad Havn arbejder løbende på at gøre rejsen via Ystad så enkel, hurtig og smidig som mulig for rejsende til og fra Bornholm.

 

- Rekorden i antal passagerer siger mig, at danskerne er glade for at rejse via Ystad og ikke generes af at rejse gennem Sverige. Jeg synes, det er vigtigt at fremhæve, da der desværre har været stor fokus på, at der skulle være problemer ved at rejse gennem Sverige. Det er tydeligvis ikke noget, der afholder rejsende fra at tage turen til Ystad, afslutter Björn Boström.

Flere togvogne

2014 blev også et rekordår på andre områder for Ystad Havn. Antallet af togvogne og personbiler, der passerede havnen, er også steget i 2014. Stigningen i antal togvogne på næsten 10pct.  skyldes frem for alt samarbejdet med en ny togoperatør - CFL Cargo Sverige.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com