Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Udstyrsproducent fortsætter fremgangen i Afrika

Søgeord:

16. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2353 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stor afsætning af frontgitre til lastvogne på det store kontinent

Stor afsætning af frontgitre til lastvogne på det store kontinentI løbet af året har den svenske producent af kængurugitre, Trux leveret over 250 gitre i Afrika og som afslutning på det fremgangsrige år, skal der leveres yderligere 50 gitre til det afrikanske kontinent.

 

For Trux, som fremstiller lygtebøjler og frontgitre i aluminium til tunge lastvogne, slutter året præcis som det begyndte – rigtig godt. I januar fik virksomheden en ordre på 50 frontgitre til Scanias G-serie og nu i de kommende dage skal 50 Offroad-produkter sendes af sted til den samme kunde i Tanzania.

 

-Det er skønt at blive rost af Scania Tanzania Ltd. og igen få lov til at levere vore produkter til dem, udtaler Hasse Olsson, der afdelingsleder ved Trux i Ljusdal, og fortsætter,

- I lang tid har vi været klar over at Afrika ville blive et vigtigt marked for os, men vi havde nok ikke rigtig regnet med at det sådan skulle tage fart i det snart forløbne år og vi ser positivt på en fortsat stigning i 2014.

 

Scania Tanzania Ltd leverer cirka 100 lastbiler om året i landet, hvor af mange udstyres med Trux Offroad-frontgitter.

 

Trux AB er markedsleder i Europa, indenfor feltet frontmonteret sikkerhedsudstyr til tunge lastvogne. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og de største enkelte markeder er Sverige, Norge og Tyskland.

 

Trux AB ligger i Ljusdal i det naturskønne Hälsingland, midt i Sverige og indgår i Mekanotjänst Holding AB som årligt omstætter ca. 420 mil. skr.

Afdelingsleder ved Trux i Ljusdal, Hasse Olsson, ved et kængurugitter (Foto: Trux)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com