Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Friske kræfter til Det blå Danmark

Søgeord:

15. januar 2018  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

140 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Det Blå Danmark møder unge på DM i Skills.

 

55.000 mennesker ventes at besøge DM i Skills, når Danmarksmesterskaberne for unge fra erhvervsuddannelserne løber af stablen den 18. – 20. januar 2018 i Herning.

 

Når DM i Skills slår dørene op den 18. januar står World Careers og Det Blå Danmark klar til at fortælle de besøgende om de mange uddannelses- og karrieremuligheder i den maritime branche.

 

Det er anden gang, at World Careers deltager på Danmarks største uddannelsesevent.

 

- DM i Skills fungerer rigtigt godt som supplement til kampagnens mange tiltag, hvor vi kommer i kontakt med de unge mellem 13-18 år. Vi møder dem bl.a. via digitale og sociale medier, vi møder dem fysisk på deres egne skoler, når vi spiller Seven Seas, og så møder vi dem og deres forældre i øjenhøjde på messer og events som CPH Skills. Vi kommer derfor ud til rigtig, rigtig mange unge med budskabet om, at der findes spændende uddannelser i Det Blå Danmark, siger Anne Bay Riisager, kampagneleder for World Careers.

Med på Det Blå Danmarks stand er repræsentanter fra forskellige uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Her fortæller unge ambassadører fra branchen om uddannelserne til skibsassistent, HF Søfart, bådebygger, maskinmester og om erhvervsuddannelser generelt i Det Blå Danmark. Blandt repræsentanterne er Marstal Navigationsskole.

 

- Vi er rigtig glade for, at World Careers sørger for en branchestand på DM i Skills, så vi som skole har mulighed for at møde de mange unge mennesker og fortælle om vores uddannelser. Samtidig er det et rigtig godt sted at komme i dialog med en masse vejledere og det er vigtigt for os som uddannelsesinstitution, at de videregiver den gode fortælling om Det Blå Danmark og dets uddannelser. til eleverne, siger Jan Gudmundsen, prorektor på Marstal Navigationsskole.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk