Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første nye DAF XF Euro6 overrakt til Dantra

Søgeord:

17. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DAF havde fornøjelsen af at overrække den første DAF XF Euro6 i Danmark til Dantra A/S i Hampen

DAF havde fornøjelsen af at overrække den første DAF XF Euro6 i Danmark til Dantra A/S i HampenJan van Keulen, adm. direktør for DAF Trucks Danmark A/S og DAF Netherlands, overrakte nøglerne til Kenneth Jensen, adm. direktør for Dantra A/S, og den forventningsfulde chauffør Uwe Reinhardt.

 

Den nye miljøvenlige lastvogn er en DAF XF Euro 6 med 460 hk med alle de nye egenskaber, som denne komplet nye køretøjsserie er født med. Herudover har Dantra A/S fået lastvognen leveret i deres sædvanlige førerhusfarve, med mahogni instrumentbord, røde sikkerhedsseler, alkolås, airbag, håndfri telefon, frontkamera, komplet ADR, DAF Night Lock, Super Air førersæde, 12 trins automat-gearkasse samt meget mere ekstraudstyr.

 

Det var en stor fornøjelse for DAF at aflevere det første køretøj i denne nye serie til Dantra A/S. Det er nemlig mere eller mindre blevet en tradition, at når DAF introducerer en komplet ny lastbil, så er Dantra A/S den første kunde i Danmark, som får et nyt køretøj indregistreret. Denne gang er Dantra A/S rent faktisk den første kunde i Skandinavien med en ny DAF XF Euro6.

Fra venstre er det direktør Kenneth Jensen, adm. direktør Jan van Keulen samt tankvognschauffør Uwe Reinhardt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com