Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første Renault T i Norden

Søgeord:

6. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2365 gange

Læses i øjeblikket af:

1

LMT Transport i Hedensted blev den første ejer af en T version

LMT Transport i Hedensted blev den første ejer af en T versionVognmand Jesper Kjærsgaard, indehaver af LMT Transport, Hedensted, fik kort før jul, som den første i Norden leveret en ny Renault T-serie.

 

Den nye lastvogn, er en Renault T430 4x2 trækker Sleeper Cab, der bl.a. er udstyret med en sekscylindret Euro 6 motor på 11 liters slagvolumen, som har en topeffekt på 430 hk og et maksimalt drejningsmoment på 2050 Nm. Transmissionen er en Optidriver AT AT 2612E (14,94 - 1) med automatisk gearskifte og koblingsbetjening. Gearkassen har 12 fremadgående gear og 3 bakgear, og er konstrueret til et maksimalt moment på 2550 Nm. Bremsesystemet er et ABS/EBS anlæg med bl.a. ESC (Elektronisk stabilitetskontrol), BAS (Bremseassistent) og ASR (Anti Spin Regulation), og parkeringsbremsen er en EPB (Elektronisk parkeringsbremse) automatisk parkeringsbremse.

Inde i det rummelige førerhus er der en 200 mm høj motortunnel, og der er en ståhøjde på 190 cm.

 

Lastbilen bliver en del af LMT Transports flåde på 15 biler, hvoraf de seks er Renault, og den skal bruges til regional distribution og varetransport.

 

LMT Transport har siden 1981 leveret ekspresfragt døgnet rundt og sætter en ære i hurtige og direkte leveringer. Med overgangen til de nye Euro 6 standarder i 2014 skulle vi bruge en ny lastvogn, der både er driftsikker og økonomisk, udtaler Jesper Kjærsgaard.

 

-Disse to parametre er vigtige for, at vi kan sikre effektive og præcise leverancer, som er fundamentet for vores virksomhed, og da vi allerede har gode erfaringer med Renault Trucks, var valget om at købe den nye T430 ikke en svær beslutning. Det hører med til historien at jeg først havde købt en Premium Road, men da jeg fik billeder tilsendt fra produktlanceringen i Lyon tilbage i juni måned ændrede jeg mit køb, slutter Jesper Kjærsgaard, som i dag glæder sig over at han turde tage denne lidt dristige beslutning.

Leveringen blev fejret med lidt godt til ganen og salgs- og produktspecialist fra Renault Trucks, Brian Jensen havde selv æren af at overrække nøglerne til Jesper Kjærsgaard fra LMT Transport.

 

-Vi glæder os til endelig at se den nye model på de danske veje og ønsker LMT Transport stort tillykke med deres nye medlem af familien, siger Brian Jensen. Den nye lastvogn vil pryde indkørslen på Faxevej hos LMT Transport indtil den 6. januar, hvor en velfortjent juleferie til LMT Transport er slut, og den nye lastvogn skal på arbejde.

 

Den nye Renault T, ses på billedet foran LMTs administrationsbygning i Hedensted. (Foto: Finn Bjerremand)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com