Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første ud af fire nye tippeladstrailere

Søgeord:

1. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

KD Logistik ApS har hos Lastas i Hedensted, afhentet deres første ud af tre fabriksnye Kel-Berg fireakslede tippeladstrailere.

KD Logistik ApS har hos Lastas i Hedensted, afhentet deres første ud af tre fabriksnye Kel-Berg fireakslede tippeladstrailere.Den nye tippeladstrailer er en såkaldt 37 m3 version med bl.a. skrå forsmæk og er beregnet til transport af sand og grusprodukter. Den tilladte totalvægt er på 48 tons, fordelt med 18 tons kongebolt og 30 tons firlingebogietryk.

 

Akslerne er af fra SAF med Intradisc skivebremser og i størrelsen ni-tons. Traileren er opbygget på et ekstra forstærket chassis af finkornsstål 690. Både første og fjerde aksel er løftbare, med dobbelte sidemonterede liftaksler, og den fjerde aksel er selvstyrende. Foran på chassiset er der påboltet en arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder. Lygterne er med chromringe, og der er monteret ekstra røde baglygter over nummerpladen samt arbejdslys både bagpå og på siden.

Lastas har bygget tipkassen op i 40 mm indvendige og forstærkede aluminiumsplanker med 4 mm indvendig belægning samt 7 mm forstærket bund. Bunden er monteret med 15 mm kunststofbund, og der er kunststof op af kassens sider. Der er monteret trin både ind- og udvendigt på kassens forende. Kassen har tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, hvor tophængslerne er flyttet ca. 300 mm frem for at give 15 % ekstra åbning ved aflæsning. Kassen er klar lakeret og lukkes med rullepresenning i logofarve på rør.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen hos Lastas.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com