Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Frustrerede vognmænd

8. maj 2015  |  

Særtransporter klager over lange svartider.

Flere medlemmer har iDLTL Kran Blok Erfa inden for de sidste par uger henvendt sig til sekretariatet og beklaget sig over de lidt længere responstider, der kan forekomme ved ansøgning af tilladelser til særtransporter.

 

DTL Kran Blok Erfa har vendt problematikken med de relevante myndigheder, som udsteder særtransporttilladelser i henholdsvis Greve og Padborg.

 

DTL Kran Blok Erfa kan konstatere at der er flere faktorer som betyder at det muligvis tager lidt længere tid at få udstedt en særtransporttilladelse.

 

Antallet af ansøgninger stigende. Ved samme tid sidste år lå antal udstedte tilladelser alene i Greve på 4200 – det tilsvarende tal for i år er 4500. En stigning på hele 7 %.

  I Padborg var tallet 7000 sidste år ved samme tidspunkt, dette tal er i år 7300.

Flere ansøgninger der ikke er udfyldt fuldstændig, som f.eks. manglende rute, manglende oplysninger om godsdimensioner og totalmål, hvilket udløser mere arbejde til sagsbehandlingen og kommunikation

 

Lederne på de to tilladelseskontorer henstiller derfor til ansøgerne om altid at udfylde ansøgninger så grundigt som muligt, og ansøge i god tid

 

DTL Kran Blok Erfa bakker op omkring de nævnte ønsker og vil følge udviklingen

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

899 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com