Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fuld bulgarer skyld i lastbiluheld

Søgeord:

6. november 2014  |  

Læst i alt:

2650 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Onsdag morgens færdselsuheld på E47 Sydmotorvejen blev forårsaget af en bulgarsk lastbilchauffør, som efterfølgende er blevet anholdt for at være spirituspåvirket.

Onsdag morgens færdselsuheld på E47 Sydmotorvejen blev forårsaget af en bulgarsk lastbilchauffør, som efterfølgende er blevet anholdt for at være spirituspåvirket.

 

Lastbilen, der var på vej sydpå, røg igennem autoværnet og havnede i motorvejens nordgående retning, hvor den tabte nogle jerngenstande. Disse blev påkørt af en hollandsk lastbilchauffør, som punkterede, røg igennem autoværnet og væltede.

 

Den hollandske chauffør slap dog med mindre skrammer og kunne selv kravle ud af førerhuset. Den berusede bulgarske chauffør slap også uskadt, men blev anholdt for spritkørsel./mb

DF: Berusede chauffører skal stoppes

Nok er nok. Nu må transportministeren på banen, sådan lyder det fra Jørn Dohrmann, Dansk Folkepartis medlem af Europa-Parlamentet ifølge bt.dk.

 

Kritikken kommer efter endnu en sag i rækken om alkoholpåvirkede østeuropæske lastbilchauffører, dukkede op onsdag. Her var en alkoholpåvirket chauffør med en promille på hele 1,77 bag rattet skyld i nyt drama på de danske veje.

 

- Først og fremmest så mener jeg, at det transportministeren nu må på banen og konkret forklare, hvordan han har tænkt sig at løse det her. Problemet er fælles for hele Europa. Jeg savner handling fra transportministeren, lyder det Jørn Dohrmann, der mener, at transportminister Magnus Heunicke (S) bør tage initiativ til at samle både de danske partier og kollegerne i EU.

- Det er et vidunder, at der ikke er nogen, der kører ind i en lastbil, der vælter over i modsatte spor. Mærkeligt nok reagerer man først fra ministerens side, når der ligger lig på bordet. Det er uacceptabelt, at der ikke handles før, lyder den skarpe kritik fra Dansk Folkeparti i Europaparlamentet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com