Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fuld skrue hos "Blåvand"

Søgeord:

10. juni 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1368 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vækst på alle områder - og plus på 63 mio. kr.

- Vi ser vækst i alle forretningsområder, og vores vækst er noget større end markedets. Vi er ekstra tilfredse med, at omkring 80 procent af væksten er organisk, siger Kim Hedegard Sørensen, adm. direktør for Blue Water Shipping.

 

2014 gav markant stigning i både omsætning og overskud hos Blue Water Shipping, der høster gevinsten bredt i forretningen. Den markante vækst fortsætter således for Blue Water, der for 2014 fremviser et regnskab, hvor omsætningen er steget med 11 procent og bundlinjen med 80 procent i forhold til 2013.

Omsætningen steg med 497 mio. kr, og den samlede omsætning for virksomheden var i 2014 på 4,980 mia. kr.

 

Kim Hedegard Sørensen:

- Vi ser vækst i alle forretningsområder, og vores vækst er noget større end markedets. Vi er ekstra tilfredse med, at omkring 80 procent af væksten er organisk, da det betyder, at vi for alvor høster frugten af vores styrkede organisation. Væksten er ikke kommet af sig selv, men vores fokus i 2014 har primært været at forbedre vores resultat, og derfor er det glædeligt, at vores position er styrket med øgede markedsandele.

Positiv tendens fortsætter

Særlig tilfredshed er der omkring resultatet på 63 mio. kr., hvilket er en markant stigning på 80 procent i forhold til 35 mio. kr i 2013. Mens 2013-resultatet var præget af øgede investeringer i organisationen, så den blev bedre rustet til kommende års vækst, er 2014-resultatet præget af netop udnyttelsen af det styrkede setup.

 

- Resultatet på 63 mio. kr er meget tilfredsstillende, fordi det er noget over vores budget og meget over vores seneste resultat. Samtidig viser resultatet, at vi er på rette vej i forhold til vores planer om bedre indtjening gennem øget synergi og samspil i hele organisationen. Jeg forventer derfor, at vi i 2015 kommer til at levere et resultat på mindst samme niveau, og resultaterne for årets første måneder viser gode positive tendenser, men vi ved også, at der skal arbejdes hårdt på at komme i mål, fortsætter Kim Hedegard Sørensen.

Mål: Øget markedesandel

Omkring andre større målsætninger for de næste et-to år gælder det for Blue Water om at øge markedsandelene i Norge, Sverige og Finland, hvor virksomheden de seneste år har oprustet kraftigt gennem øgede investeringer og opkøb. Her skal der især vindes nye kunder indenfor generel vej-, sø- og luftfragt. Endvidere er der fokus på den globale udvikling af kerneområderne olie, gas, vind og projekttransporter.

 

Blue Waters grundlægger og bestyrelsesformand Kurt Skov glæder sig over det forbedrede 2014-resultat i forhold til 2013. Han peger på, at fokus for Blue Water de kommende år fortsat skal være at forbedre bundlinjen. Men ellers gælder det om at fastholde den grundlæggende strategi og udvikling.

Dygtige medarbejdere

Kurt Skov:

- Vi har med succes ændret os fra at være et traditionelt transportfirma til at være en vidensbaseret virksomhed med en række in-house kompetencer, der rækker udover almindelig transport. Det betyder, vi kan lave skræddersyede totalløsninger for vores kunders transport og logistik.

 

Derudover har det stor betydning for Kurt Skov, at den voksende virksomhed bevarer sin identitet og vedbliver at være en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne.

 

- De enkelte medarbejdere er det vigtigste fundament for vores succes. Det er de enkelte medarbejdere, der hver dag leverer en fantastisk indsats for at servicerer vores kunder på bedste vis. Og da vi er vokset en del i antal medarbejdere de seneste år, gør vi meget ud af at bevare vores særlige holdånd og kultur, som er medvirkende til, at vi har en god arbejdsplads - både fagligt, socialt og kollegialt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com