Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fynsk storvognmand igen på opkøb

Søgeord:

18. februar 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

2090 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Poul Schou A/S køber vognmandsforretning i Gislev.

Odense-virksomheden Poul Schou A/S har netop overtaget alle aktiviteter i Vognmand Allan Olesen ApS, Gislev.

Salget af aktiviteterne i Allan Olesen ApS sker som et naturligt generationsskifte.

 

Allan Olesens primære fokusområder har været anlægs- og entreprenørkørsel med fire lastvogne. Poul Schou ønsker at føre aktiviteterne videre, da de suppleres godt med de eksisterende forretningsområder.

Ligeledes styrkes Poul Schous entreprenør-, kran- og affaldsaktiviteter, som helt konkret betyder, at der vil være kortere afstand til mellem kunderne, som dermed fører til hurtigere og forbedret service.


- Som lokal totalleverandør af ydelser indenfor kran- og affaldstransport ser vi opkøbet som en naturlig udvikling i vores forretningskoncept, så vi er klar til at varetage større entreprenøropgaver i forbindelse med Odenses omdannelse fra forstads by til storby, udtaler Poul Henrik Schou, 3. generation i Poul Schou A/S.


Poul Schou A/S fejrede i øvrigt 75 års jubilæum 1. januar 2015. Virksomheden servicerer erhvervslivet på forskellige områder. Foruden de ovenfor nævnte områder også med eksempelvis transport og udlejning af skibscontainere, mobil sikkerhedsmakulering og arkivhåndtering på eget dokumenthotel.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com