Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Gatedenmark åbner lågerne

6. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Vil samle transportsektoren i Aabenraa Kommune.

 

Under navnet Gatedenmark er der skabt en sammenslutning af transport-, service- og logistikvirksomheder i Aabenraa Kommune, der har i sinde at samle den lokale transportsektor og markedsføre sig over for omverden under én paraply.

 

Gatedenmark er en fællesbetegnelse for de mange transport-, service- og logistikvirksomheder, der findes i og omkring Padborg Transportcenter samt i resten af Aabenraa Kommune. Den er etableret med det formål at kommunikere de fordele og attraktive rammer, der er ved at drive virksomhed i området, ud i offentligheden, lyder det.

 

I Padborg Transportcenter er man glad for, at det er lykkedes at finde fælles fodslag under Gatedenmark.

 

- Konkurrencen inden for transportsektoren er hård. Hvis vi skal følge med internationalt samt fastholde og styrke væksten i vores område, er vi nødt til at markedsføre os; og her ser vi Gatedenmark som et godt tiltag, vi bakker op om, siger Peter Therkelsen, bestyrelsesformand i Padborg Transportcenter.

Det er Aabenraa Erhvervsforening, Aabenraa Havn, Aabenraa Kommune, Business Aabenraa og Padborg Transportcenter, der står bag Gatedenmark.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com