Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Geemit vinder deleøkonomi-pris

Søgeord:

15. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

245 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tilbyder omkostningsreduktion til offshorebranchen.

 

Deleøkonomivirksomheden Geemit har vundet finalen i Scale-Up Denmark og Next Step Challenges center for Offshore Industri.

 

Scale-Up Denmark er et nationalt vækstprogram, der skal skabe vækst og arbejdspladser i Danmark. Der er 12 Scale-Up Denmark centre, hvoraf Center for Offshore Industri er et.

 

Finalen, som fandt sted fredag, er kulminationen på et fem måneder langt forløb, hvor offshore-virksomheder med særligt potentiale for vækst har fået de optimale rammer og betingelser for at lykkedes, blandt andet gennem netværk og mentorer fra Blue Water, Total, Semco Maritime, Rambøll Energy, Vattenfall og andre medlemmer af klyngeorganisationen Offshoreenergy.dk.

 

Geemit vinder prisen, fordi selskabet tilbyder en deleøkonomisk platform til videreformidling af salg og viden af offshore-reservedele, som altså er så brugbar for offshoreindustrien, at den skal hædres, lyder det fra Glenda Napier, administrerende direktør i Offshoreenergy.dk og med i panelet, der har kåret vinderen:

- Virksomheder som Too Good To Go, FarmBackup og GoMore er konkrete eksempler på, at Danmark er leveringsdygtig i innovativ deleøkonomi til en række brancher. Nu er turen kommet til offshoreindustrien, hvor Geemit rammer plet i forhold til det output, som virksomhederne efterspørger; nemlig omkostningsreduktion gennem innovation. Derfor er de en værdig vinder, siger hun.

 

Søren Hvorslev, administrerende direktør i Geemit:

 

- Brug-og-smid-væk er fortid i offshoreindustrien. Scale-Up-forløbet har været en rigtig god lejlighed til at få folk med indsigt til at udfordre vores forretningsmodel. Vi har fået adgang til unik viden og brancheforståelse, der giver os en ny vinkel og tilgang til opgaven. Vi er langt skarpere i dag, og er glade for at kunne bruge erfaringerne fra Scale-Up-forløbet til at skabe yderligere værdi for branchen, siger Søren Hvorslev, der med Geemit giver nyt liv til reservedele, der ellers bare samler støv eller som ender hos skrothandleren.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com