Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Generalforsamling i Aabenraa Erhvervsforening

Søgeord:

23. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aabenraa Erhvervsforening holder generalforsamling tirsdag 4. februar i Grænsehallerne i Kruså.

Aabenraa Erhvervsforening holder generalforsamling tirsdag 4. februar i Grænsehallerne i Kruså.Aftenen begynder med en uformel fyraftensmatiné kl. 17 til 17.50, hvor foreningen står klar med et glas fadøl og en snak blandt medlemmerne, inden selve generalforsamlingen i den store sal.

 

Efter velkomst ved formand John Christensen leverer Stig Werner Isaksen, direktør for Kultur, Miljø og Erhverv i Aabenraa Kommune, oplæg om kommunens erhvervsservice.

 

Generalforsamlingen begynder kl. 18.15, og efterfølgende serveres buffet med honningmarineret skinke, kalkunbryst, pikantsovs og tomatsalat samt kaffe og kransekage.

Fremtidens transport og logistik

Lars Dagnæs, civilingeniør og indehaver af Transeco2 leverer efterfølgende et foredrag om udviklingsperspektiver for fremtidens transport og logistik – med overskriften Forsyningskæden er kilden til fremtidens konkurrenceevne - har vi modet til at løfte udfordringen?

GateDenmark er porten til Europa og Skandinavien. Grænseregionen spiller en vigtig rolle for udviklingen af dansk industri- og handels fremtidige konkurrenceevne på det globale marked.

 

Lars Dagnæs tegner nogle udviklingsperspektiver for fremtidens transport og logistik. Han har mere end 35 års erfaring fra dansk og international transport og logistik på højt fagligt og kvalitativt niveau.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com