Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Generationsskifte i FairTrans

Søgeord:

23. april 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2639 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Reception: Hans F. David overdrager stafetten til Hansen og Pedersen.

FairTrans i Kliplev runder 40 år i år. Samtidig står speditions- og logistikvirksomheden over for et ledelsesmæssigt generationsskifte, hvor adm. direktør Hans F. David overdrager rattet til Hans Jørgen Hansen og Palle Pedersen.

Hans Jørgen bliver ny adm. direktør i FairTrans A/S med virkning fra 1. Juni 2015, mens Palle Pedersen fortsætter som adm. direktør i Comet Transport ApS og GmbH.

Hans Jørgen Hansen og Palle Pedersen kan desuden begge fejre 20 års ansættelse i virksomheden i år.

Reception

Generationsskiftet og FairTrans jubilæum fejres på behørig vis med en reception på firmaets domicil på Kliplev Erhvervspark 20, Kliplev, 6200 Aabenraa 8. maj 2015 fra klokken 13-16.

I receptionsannoncen hedder det, »det ville glæde os at se kunder, forretningsforbindelser samt venner af huset. Restaurant ”Krusmølle” sørger for det kulinariske og at ingen skal tørste. Tilmelding venligst til Ninna Schrum – mail: ns@fairtrans.dk senest den 30.04.15.«

 

40 år

FairTrans blev stiftet i 1975 og virksomheden har i årenes løb udviklet sig til en markant aktør i dansk transport og logistik med transporter til hele Europa. Fokus er hovedsageligt industri- og tørgods til og fra Tyskland og nabolandende Østrig, Schweiz, Benelux-landene, samt naturligvis Skandinavien

Centralt i FairTrans netværk er administration og ikke mindst det 16.500 kvadratmeter store lager i Kliplev. Her konsolideres gods fra hele Skandinavien inden transport videre ud til modtagere i det meste af Europa. Konsolideringen foregår naturligvis også den anden vej, når gods fra Europa skal videre til danske og andre skandinaviske modtagere.

FairTrans tilbyder også kunderne 3.- og 4.-parts logistikløsninger, baseret på grundige beregninger.

Selskabets store lagerbygning i Kliplev anvendes også til plukning og pakning til de kunder der ønsker det.

Projektopgaver, transport af farligt gods og industritransporter er væsentlige opgaver, som FairTrans påtager sig. Endvidere har FairTrans tilladelse til transport og opbevaring af fødevarer.

Selskabet har op mod 100 danske og tyske chauffører og den moderne lastvognsflåde i datterselskabet Comet Transport ApS og GmbH, der naturligvis overvåges via GPS-baserede it-løsninger. Forsendelserne går fra pakker over paller til hele vogntog.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com