Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Georgia Boy på de britiske motorveje

Søgeord:

29. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bogen om den danske truckerlegende Willy Davidsen bliver nu udgivet i Storbritannien som trykt bog og som engelsksproget e-bog

Bogen om den danske truckerlegende Willy Davidsen bliver nu udgivet i Storbritannien som trykt bog og som engelsksproget e-bogI sommeren 2012 strøg “Georgia Boy - truckerhistorier fra landevejen” ind på førstepladsen på boghandlerkæden Arnold Buscks bestseller-liste over biografier. DRs Aftenshowet inviterede Willy Davidsen - aka Georgia Boy - i studiet, Politikens kultursektion sendte en journalist på tur med lastbilen og øvrige medier stod i kø for at omtale den fynske trucker og høre et lille udvalg af de mange utrolige historier han kan fra et langt liv på landevejen - med flere end 8 millioner kilometer bag sig.

 

- Vi var godt klar over, redaktøren og jeg, at vi i Georgia Boy havde mødt en mand med en særlig historie og en særlig karisma, men alligevel kom det bag på os med den store opmærksomhed, udgivelsen fik, fortæller bogens forfatter, journalisten Michael Ravn, der tog på langtur med Georgia Boy for at komme helt ind i miljøet.

Udlandet venter

 

Bogudgivelsen har vakt røre i udlandet, hvor den er blevet bemærket via truckernes internationale fællesskab. Willy har været i USA på truckevent som et af hovednavnene og nu har et engelsk forlag sikret sig rettighederne til at udgive bogen som trykt bog i Storbritannien.

 

Turbine forlaget har valgt at beholde rettighederne til den engelske udgave af e-bogen, og den 22. maj udgives “Georgia Boy - Tails of a Truck Driver” som ebog på engelsk.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com