Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Gerner Hoppe fratræder STILL Danmark A/S

Søgeord:

12. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2353 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Adm. direktør Gerner Hoppe, STILL Danmark A/S har ønsket at fratræde sin stilling med virkning den 31. december 2013, med henblik på at gå på pension i en alder af 63 år.

Adm. direktør Gerner Hoppe, STILL Danmark A/S har ønsket at fratræde sin stilling med virkning den 31. december 2013, med henblik på at gå på pension i en alder af 63 år.Gerner Hoppe har været ansat i STILL koncernen siden 1. januar 1980 i 33 år - heraf som adm. direktør for STILL Danmark A/S i 16 år.

 

Han begyndte sin karriere hos STILL som sælger i Københavnsområdet i 1980, men efter nogle få år overtog han eksportansvaret for STILL koncernen i hele Norden.

 

Efter mange års tjeneste på eksportarbejde overtog Gerner Hoppe ansvaret for STILL Danmark A/S som adm. direktør i 1997 - en stilling han nu har varetaget i 16 år.

Med en samlet anciennitet hos STILL på 33 år er Gerner Hoppe er naturligvis blevet et kendt ansigt i STILL koncernen. Igennem tiden har han varetaget flere forskellige opgaver – bl.a. som management konsulent med opgaver for STILL koncernen i Schweiz og England.

 

Gerner Hoppe har tilsvarende også været adm. direktør for STILL Sverige AB i årene 2009 og 2010. Jobbet i Sverige - at konvertere en forhandler til et effektivt datterselskab - at udvikle og klargøre selskabet med en ny svensk ledelse.

 

Denne opgave har igennem de seneste år skabt grundlag for væsentlige synergieffekter imellem Danmark og Sverige. Således er økonomifunktionen for begge datterselskaber blevet rationaliseret til én ledelsesfunktion - ligesom klargøring af alle maskiner til både Danmark og Sverige i dag udelukkende foretages i Kolding.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com