Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Give Elementfabrik fylder 50 år

Søgeord:

24. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2282 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Leverandør til utallige tunge lastbiltransporter, Give Elementfabrik, fylder 50 år og markerer det ved en utraditionel jubilæumsreception fredag 11. april.

Leverandør til utallige tunge lastbiltransporter, Give Elementfabrik, fylder 50 år og markerer det ved en utraditionel jubilæumsreception fredag 11. april.Det begyndte med 60 cm brede betonelementer og blev senere til en super optimeret betonproduktion med et bredt produktprogram.

 

Gennem 50 år har Give Elementfabrik således leveret betonelementer til dansk industri og landbrug. Virksomheden blev grundlagt i 1964, da grundlægger Jens Eskildsen mødte Hans Christensen, der drev Give Betonvarefabrik.

 

Sammen begav de sig ud i et helt nyt projekt: betonvægge i 60 cm. bredde. Landbruget viste interesse for elementerne, og efterspørgslen spredte sig hurtigt til industrien. I dag er Give Elementfabrik en af de få betonfabrikker i Danmark, der trods finanskrisen stadig har sorte tal på bundlinjen.

Det skyldes løbende optimeringer gennem 50 år og en ekstrem simpel produktion. Over årene har Give elementer udviklet et bredt produktprogram. I 2003 overtog Jens Eskildsens søn, Jens Henrik Eskildsen, direktørstolen, og siden er broderen Finn Eskildsen også kommet til.

 

Sammen har brødrene drevet fabrikken med succes og etableret endnu en produktionsenhed i Nørre Snede. Trods et betragtelig salg af betonelementer til industribyggeri anses Give Elementer i dag som en af Danmarks førende byggeproducenter til dansk landbrug.

Beton og ballade

Fredag 11. april fejres fabrikkens 50 års jubilæum med et arrangement, hvis karakter nok sjældent er set på en dansk betonfabrik. Med deltagelse af ballerinaer og BMX-kørere, en Akro-poledancer, luftakrobater og ildsprudlende artister.

Alle der gennem tiden har haft en relation til fabrikken er velkomne - nuværende og gamle kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

 

Finn Eskildsen:

 

- Det er vigtigt for os, at give alle, der på en eller anden måde har haft en relation til fabrikken gennem tiden, en mulighed for at fejre dagen med os. Vi har gennem 50 år leveret betonelementer til landbrug og industri, og alle vores kontakter er meget velkomne til at tilmelde sig arrangementet på vores hjemmeside.

 

Gæsterne kan på dagen se en 25 meter lang betonvæg dekoreret med firmaets historie, udført af grafittikunstner L. Ron Harald.

 

Give Elementfabrik har 81 medarbejdere.

 

Foto: Give Elementfabrik som den så ud i de første år.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com