Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kalundborg og Næstved: Trafikforlig er ok

Søgeord:

26. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Gårsdagens trafikaftale vækker glæde i to sjællandske byer.

Gårsdagens trafikaftale vækker glæde i to sjællandske byer.Aftalen betyder nemlig, at der afsættes 427,5 millioner kroner til at udbygge Rute 23 - Skovvejen - til motorvej over en strækning på cirka seks kilometer syd om Regstrup.

 

Nyheden bliver modtaget med glæde af det lokale erhvervsliv:

 

- Det er vi rigtigt glade for. Det er stort skridt i den rigtige retning. Vi er inde i en positiv periode også erhvervsmæssigt, og den understøttes at, at vi nu får det ekstra stykke motorvej, siger erhvervsdirektør i Kalundborgegnens Erhvervsråd, Poul Jensen.

 

- Jeg tror, at dét her vil betyde flere virksomheder i Kalundborg, og det vil give mulighed for beslutninger om mere vækst og udvikling hos de eksisterende virksomheder, siger Poul Jensen.

Glæden deles i Næstved.

Borgmester i Næstved, Carsten Rasmussen (S) lægger ikke skjul på sin glæde over den trafikaftale, som er indgået mellem alle partier på Christiansborg undtagen Enhedslisten.

 

Aftalen betyder blandt andet, der bliver afsat 15 millioner kroner til en VVM-undersøgelse af rute 54 mellem Rønnede og Næstved, samt at der bliver afsat 350 millioner kroner til en første etape af en kommende motorvej mellem Rønnede og Næstved.

 

- Det betyder, at vi igen er attraktive i forhold til virksomheder - men også omkring bosætning. Dét her åbner en kæmpe, kæmpe port for vækst i området, siger Carsten Rasmussen.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com