Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Glimt fra et spændende liv

Søgeord:

13. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

502 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Erindringsbog af Storebælts-boss.

Allerede i 1855 udtrykte en krigsminister sig med ønsket om en fast forbindelse over Storebælt. Det var en dristig tanke, og selv 100 år senere var man klar over, at denne 18-20 km forbindelse ville blive en af de længste og største og mest udfordrende i verden.

 

Glimt fra et spændende liv er en erindringsbog af den københavnskfødte Per Topsøe-Jensen (f. 1932). Bogen beretter om forfatterens oplevelser og erfaringer gennem et langt og begivenhedsrigt liv, lige fra 2. Verdenskrig til hans ansættelse ved bl.a. Scandinavian Student Travel Service (SSTS), Det Østasiatiske Kompagni (ØK), FLSchmidt og A/S Storebæltsforbindelsen.

 

Glimt fra et spændende liv giver et sjældent og meget realistisk indblik i de løsninger på forskellige problemstillinger Per Topsøe-Jensen var med til at udarbejde som forsikringsansvarlig for A/S Storebæltsforbindelsem, som citatet ovenfor slår an.

 

I sine forskellige ansættelser har Per Topsøe-Jensen været udstationeret i og rejst til og fra lande spredt ud over hele kloden. I Glimt fra et spændende liv får læseren således et indblik i oplevelser fra lande og kulturer beliggende i alt fra Europa, Mellemøsten til det Fjerne Østen.

 

Henning Jensen: Glimt fra et spændende liv

Bogen er på 165 sider

Pris: 249 kr.

Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com