Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Global maritim sikkerhed skal skabes med samarbejde

Søgeord:

29. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Pirateri udgør en af de absolut største udfordringer for den globale maritime industri.

Pirateri udgør en af de absolut største udfordringer for den globale maritime industri.En fælles tilgang til problemet er en del af løsningen, lyder det forud for konferencen ’Maritime Crime and the Effects on Growth and Development in the African Region' på Danish Maritime Days 7. oktober.

 

-Specielt i farvandene omkring Somalia i øst og i Guineabugten i vest udgør pirater en væsentlig trussel for skibsfarten, og derfor afholder vi konferencen ’Maritime Crime and the Effects on Growth and Development in the African Region’, hvor vi vil belyse, hvilke konsekvenser pirateri og maritim kriminalitet har for udviklingen i områderne, fortæller chefkonsulent i Rederiforeningen Morten Glamsø.

 

-Deltagerne vil diskutere og udvikle scenarier for, hvordan den global maritime industri kan være med til at reducere risici og samtidig være drivkraft for vækst, fortsætter han og understreger vigtigheden af eventen og den mulighed, den giver, for at drøfte udfordringer og muligheder samt drøfte fælles løsninger.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com