Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

GLS Denmark åbner medarbejder-akademi

Søgeord:

10. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

198 gange

Læses i øjeblikket af:

1

GLS lancerer akademi for alle medarbejdere.

 

GLS Academy er et tilbud til timelønnede og funktionærer i GLS Denmark. Alle medarbejdere får mulighed for at deltage i skræddersyede kursusforløb gennem International Business College i Kolding.

 

GLS Academy har blandt andet fokus på strategisk kompetenceudvikling hos timelønnede faglærte og ufaglærte. For en virksomhed med stor mangfoldighed og medarbejdere med mange forskellige kompetencer, mener Dansk Erhverv, at GLS har skabt grundlag for et regulært kompetenceløft af virksomhedens medarbejdere over en bred kam. Det er et initiativ, man kun kan se positivt på.

 

- Der er ingen tvivl om, at GLS Academy løfter virksomhedens kompetenceudvikling op på et nyt niveau, når de på den måde arbejder strategisk med at give medarbejdere et kompetenceløft. GLS Denmark har sat barren højt, og vi tror på, at andre virksomheder med fordel kan kigge i deres retning og samle inspiration for udvikling af eget strategisk kompetenceløft, siger Gorm Johansen projektchef hos Dansk Erhverv.

235 faglærte og ufaglærte hos GLS Denmark vil i løbet af året have været igennem personlig kompetenceafklaring, og de første kurser i GLS Academy går i gang netop nu.

 

- Dansk Erhverv kan kun bakke op om GLS Denmarks fremstød og store engagement i at få opkvalificeret sine medarbejdere. Det styrker virksomhedens produktivitet og øger de ansattes kompetencer. Det er ganske enkelt en win-win, siger Gorm Johansen projektchef hos Dansk Erhverv.

 

Vigtig videndeling

Med GLS Academy sætter GLS Denmark stort fokus på den organisatoriske effekt af at uddanne medarbejderne:

 

- Vi gør et stort forarbejde, hvor vi undersøger, hvad de ansatte har med til GLS af kompetencer, og hvordan vi i GLS kan styrke deres udvikling. Samtidig arbejder vi systematisk med videndelen og implementering af medarbejdernes nye kompetencer efter kurserne. I GLS Academy styrker vi den enkelte medarbejder, men det handler selvfølgelig også om, at vi i GLS Denmark med et strategisk sigte styrker hele vores fundament, siger Karsten Klitmøller, der er General Manager hos GLS Denmark.

GLS Denmark oplever i øjeblikket stor vækst. Alene indenfor det næste år forventer virksomheden at ansætte cirka 200 nye ansigter. Blandt virksomhedens timelønnede er medarbejderne fra 42 forskellige lande. Derfor tilbyder GLS alle medarbejdere danskundervisning lokalt - også for at sikre at de har forudsætninger for at deltage i kurserne ved GLS Academy.

 

GLS Academy dækker alle GLS' afdelinger, og kurserne afvikles i samarbejde med International Business College i Kolding.

 

 

 

Fakta om GLS Academy

GLS Academy åbner i efteråret 2018 og er en del af et strategisk medarbejderudviklingskoncept hos GLS Denmark.

 

De første kurser i GLS Academy er Kommunikation & Konflikthåndtering, Excellent Service, Personlig Planlægning, Præsentation/ Facilitering, Sprog og diverse IT-kurser.

I 2019 introducerer GLS Academy en modulopbygget lederuddannelse, der fokuserer på sammenspillet mellem IQ og EQ, og lige som flere andre kurser udvikles.

 

Alle kurser er skræddersyet til GLS Academy og tager afsæt i GLS Denmark strategiske udviklingsområder samt output fra medarbejderudviklingssamtaler og kompetenceafklaringer.

 

300 ansatte fra forskellige GLS-afdelinger har allerede tilmeldt sig kurser i GLS Academy - heraf 50 timelønnede.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com