Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

GLS er rykket op

Søgeord:

17. november 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1125 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I top 5 over de bedste større arbejdspladser i Danmark.

 

I kategorien store virksomheder med flere end 500 medarbejdere ligger pakkedistributøren GLS nu blandt de fem bedste arbejdspladser i Danmark. Ved en præmieoverrækkelse i København fik GLS overrakt hædersbevisningen af Great Place to Work.

 

Igennem benchmarking af i alt 128 virksomheder lykkedes det GLS at tage springet ind i top 5 over de mest attraktive arbejdspladser. GLS rykker dermed seks pladser op ad stigen i forhold til sidste år.

 

For at finde den fra medarbejdernes synspunkt bedste arbejdsplads, anvendte Great Place to Work to metoder. For det første beskrev GLS den daglige praksis i forhold til personalearbejde ved hjælp af ti obligatoriske punkter, herunder medarbejdernes inspiration og engagement. For det andet adspurgte instituttet anonymt medarbejderne om emner som tiltro til samarbejdet, identifikation, holdånd, arbejdsmæssig udvikling og work-life balance.

En vigtig årsag til den øgede medarbejdertilfredshed er det veludviklede tilbud om videreuddannelse hos GLS. Medarbejdere på alle niveauer i virksomheden modtager egnede tilbud på basis af medarbejdersamtaler. Alene i år har 32 procent opnået yderligere kvalificering.

 

Derudover organiserer de enkelte depotledelser hos GLS regelmæssige informationsarrangementer, der skal fremme en åben kommunikationskultur. Og endnu et projekt: Vidensdeling. GLS gør det muligt at dele knowhow og erfaringer. I år finder der i den forbindelse godt 300 møder sted mellem medarbejdere fra med hinanden forbundne arbejdsområder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com