Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

GLS køber op i USA

Søgeord:

24. oktober 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

3271 gange

Læses i øjeblikket af:

1

GLS har købt pakkedistributøren, Golden State Overnight.

 

General Logistics Systems B.V. (GLS) har meddelt, at selskabet har købt den amerikanske dag-til-dag pakkedistributør, Golden State Overnight Delivery Service Inc. (GSO).

 

Med ca. 13,5 millioner udbringninger om året er GSO den førende leverandør af regional dag-til-dag distributionsservice, især i Californien. GSO opererer også i Arizona, Nevada og New Mexico.

 

Købet giver GLS en central og målbevidst markedsposition i dette område.

GSO tilbyder først og fremmest business-to-business ekspresservice og pakke- og fragtdistribution til kunder i et bredt spektrum af brancher. GSO-netværket har 36 afdelinger og ca. 1.900 ansatte.

 

Rico Back, Chief Executive Officer, GLS Group, siger:

- Købet af GSO stemmer overens med vores strategi for velovervejet og målrettet geografisk ekspansion. GSO opererer på et attraktivt regionalt marked, der repræsenterer verdens femte største økonomi og giver GLS lejlighed til at vokse inden for vores nuværende kernekompetencer.

GLS har købt 100 procent af GSO's aktier til en pris af $ 90 millioner, som betales med frie midler. Selskabet overtages gældfrit og kontant. GSO havde i seneste regnskabsår, der sluttede den 31. marts 2016, en omsætning på ca. $ 114 millioner.

 

GSO bliver en integreret del af GLS koncernen, men vil blive drevet som en separat enhed. Firmaet blev grundlagt i 1995 af Dana Hyatt, CEO, som fortsat vil stå i spidsen for selskabet sammen med GSO’s nuværende ledelse.

Om GSO

GSO blev grundlagt i 1995 og står for mere end en million forsendelser hver måned over hele Californien, Arizona, Nevada og New Mexico ved hjælp af 36 driftsfaciliteter. GSO tilbyder sine kunder førsteklasses service, inkl. sene afhentningstider, tidlige leveringer, kompetente og engagerede kundeservicemedarbejder samt track & trace, alt til meget konkurrencedygtige priser.

 

 

Om GLS

General Logistics Systems B.V. (GLS) har hovedkvarter i Amsterdam og er en af Europas førende leverandører af pålidelige og avancerede pakke- og ekspresservices til mere end 220.000 kunder. Koncernens helejede virksomheder og datterselskaber danner et netværk på tværs af 41 europæiske stater, som er bundet sammen ved kontrakter.

 

I alt råder GLS over 41 centrale hubs og 700 depoter. Det landbaserede netværk gør GLS til en af de førende pakkedistributører i Europa, hvor mere end 14.000 ansatte håndterer 431 mio. pakker om året, og 20.000 biler står for den daglige distribution. I regnskabsåret 2015/16 opnåede GLS en omsætning på EUR 2,2 mia. euro.

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com