Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

God til det hele i Lemvig

Søgeord:

25. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

MANs avancerede systemer og teknik betyder, at fleksible vognmænd kan få lastbiler, der klarer mange forskellige opgaver.

MANs avancerede systemer og teknik betyder, at fleksible vognmænd kan få lastbiler, der klarer mange forskellige opgaver.Mange af landets vognmandsfirmaer er alsidige firmaer, der påtager sig et bredt spektrum af opgaver. Det kræver lastbiler, der kan lidt af hvert.

 

Et godt eksempel er Lemvig Transport A/S, som dækker området fra blokvognstransport over kørsel med materialer til bl.a. kystsikring og videre til traditionel landevejstransport.

 

Firmaets nyeste lastbil afspejler bredden i opgaverne, for den er både smidig på landevejen, velegnet til de tunge træk og klar til entreprenørkørsel: en treakslet MAN-trækker på 540 hk med twinsteer konfiguration samt HydroDrive på forakslen.

 

Naturligvis opbygget med alt det, der kræves både til opgaverne i form af bl.a. to-strenget hydraulikanlæg og vejesystem, og al tænkelig komfort som ComfortShift gearskiftesystem, multifunktions-læderrat og avanceret radio med navigation og Bluetooth.

Den nye lastbil er specificeret i samarbejde med Bjarne Mathiasen fra MAN i Herning og Holstebro.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com