Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Gods får bedre plads i Taulov

Søgeord:

28. juli 2015  |  

Læst i alt:

1498 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Blue Water investerer 120 mio. kr.

Gennem de seneste år har væksten hos transport- og logistikfirmaet Blue Water Shipping været meget høj. Det stigende antal kunder og de øgede godsvolumer har resulteret i, at firmaet nu investerer 120 mio. kr. i en ny 12.300 kvm godsterminal samt 1.800 kvm kontor ved motorvejen tæt ved Taulov i Fredericia Kommune.

 

Den nye terminal bliver 250 meter lang og 50 meter bred. Med 100 porte vil den moderne terminal blive omdrejningspunkt for import/eksport samt distributionen i Jylland med daglige forbindelser til de øvrige danske terminaler. Når terminalen er i fuld drift forventes der ekspedition af 800 til 1.000 biler ugentligt, og der er derfor allerede i projektfasen stor fokus på den interne logistik, scanningssystemer og automatisering af processer i videst mulig omfang.

-Med den nye terminal vil vores kunder opleve endnu hurtigere og mere effektiv betjening. Samtidig vil vi kunne levere service af endnu højere kvalitet og med mulighed for at indfri stigende forventninger til effektivitet og fleksibilitet fra erhvervslivet. Vi arbejder målrettet med kundetilpassede transportløsninger, og det er netop individuelle løsninger, som gør forskellen, siger Søren Nielsen.

 

Terminalens adresse bliver på Dronningens Kvarter ved motorvejen lige hvor E20 og E45 mødes. Grunden har Blue Water købt af E45 Erhvervsudlejning med Colliers som ejendomsmægler. Niras, som er en mangeårig samarbejdspartner med Blue Water, er bygherre-rådgiver på byggeriet, der går i gang i løbet af sommeren med Ajcon som totalentreprenør.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com