Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Göteborg Havn skal vokse yderligere

Søgeord:

9. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2253 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Flere og større terminalområder med større investeringer i arealer øremærket til lager og logistik. Det er nogle af hovedpunkterne i Göteborg Havns nye masterplan, der beskriver den planlagte udvikling frem til 2035.

Flere og større terminalområder med større investeringer i arealer øremærket til lager og logistik. Det er nogle af hovedpunkterne i Göteborg Havns nye masterplan, der beskriver den planlagte udvikling frem til 2035.-Masterplanen beskriver, hvordan vi planlægger den fysiske ekspansion. Göteborg Havn er en hub, som understøtter hele det svenske transportsystem. Det er afgørende, at både markedet og berørte myndigheder har et klart indtryk af vores langsigtede udvikling, siger Arvid Guthed, havneudviklingschef ved Göteborgs Hamn AB.

 

Göteborg Havn er hub for hele Skandinavien med 11.000 årlige skibsanløb. Næsten 30 procent af svensk eksport passerer gennem havnen. I de senere år har Göteborg Havn investeret i arealer til lagre og logistik i tilknytning til terminalerne, og i december 2013 stod et lager til importgods klart til lejeren Schenker Logistics.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com