Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Greenland Express skal ledes fra Indien

Søgeord:

14. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det nye luftfartsprojekt Greenland Express, der fra juni vil etablere ruter mellem Grønland og Danmark via Island, er et meget internationalt foretagende.

Det nye luftfartsprojekt Greenland Express, der fra juni vil etablere ruter mellem Grønland og Danmark via Island, er et meget internationalt foretagende.Således er det en personkreds med bopæl i England, Holland, Indien og Danmark, der skal drive det nye virtuelle flyselskab. Det skriver check-in.dk.

 

Formelt er selskabet Greenland Express Limited etableret med adresse i London. Hidtil har grønlandskfødte Gert Foged Brask med bopæl i Lystrup udenfor Aarhus været talsmand for det nye luftfartsprojekt.

 

Men nu er den indiskfødte britiske statsborger Neil Nagarkar blevet udnævnt som administrerende direktør for selskabet. Fra sin bopæl i millionbyen Mumbai skal han lede det nye selskab, der tilsyneladende også skal drives med anpartsselskaber i Danmark og Grønland.

Dog er der endnu ikke anmeldt nogen registrering til Erhvervsstyrelsen, selvom Neil Nagarkar på sin LinkedIn-profil skriver, at han er adminstrerende dirketør for Greenland Express Ltd. / ApS.

 

Den 39-årige Neil Nagarkar har siden 1999 været beskæftiget med luftfragt. De første syv år hos amerikanske FedEx efterfulgt af fire år hos Ruslands største fragtflyselskab Airbridge Cargo Airlines. Fra marts måned 2011 var Neil Nagarkar atter tilbage hos FedEx, inden han i begyndelsen af 2012 etablerede Silver Tiger Aviation Limited sammen et par hollandske forretningsfolk.

 

Folkene bag Greenland Express har i denne uge indgivet slotansøgninger til de lufthavne, der skal beflyves. Her håber man på at have faste slottider tildelt indenfor de kommende tre uger.

Greenland Express vil drive passagerflyvning fra Kangerlussuaq og Narsarsuaq til København og Aalborg via Keflavik på Island.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com