Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Greiwing kommer til Danmark

Søgeord:

29. februar 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

4306 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tysk lastvogns- og trailerudlejer åbner dansk afdeling.

 

Det tyske lastbil- og trailerudlejningsfirma Rudolf Greiwing fortsætter deres europæiske vækst og kommer nu også til Danmark som Greiwing Truck and Trailer Rental (GTT).

 

GTT tilbyder fleksible løsninger indenfor leje og/eller køb/salg af transportmateriel. Virksomheden er vokset støt siden starten i 2002 og ekspansionen betyder nu at også det danske marked får adgang til konkurrencedygtige priser og fleksible løsninger.

Det skriver GTT i en pressemeddelelse.

 

Virksomheden er ifølge egne oplysninger kendetegnet ved den personlige service, fleksible løsninger og ”fairness” i enhver henseende; en kunde er ikke blot en kunde – men en loyal partner. Grundfilosofien er således, at stærke relationer og et velbalanceret prisforhold vejer tungere end hurtig fortjeneste.

 

GTT tilbyder løsninger inden for lastbiler, 12 tons lastbiler med opbygning, silo- og tipsilotrailere, tank-, tip-, køle-, gardin- og bokstrailere samt containerchassiser og specialkøretøjer.

- Vi ser frem til at lære jer at kende, og vi vil gøre vores yderste for at indfri jeres forventninger, lyder meldingen fra Rudolf Greiwing.

 

Tanken er, at etablere den danske afdeling i Padborg-området.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com