Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport-fest i Greve

Søgeord:

17. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1365 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Transport Medier afholder Transport Øst for 8. gang.

 

Traditionen tro afholdes Sjællands store transportmesse Transport Øst i Ventrupparken i Greve i weekenden den 2. og 3. september 2017. Her samles aktørerne fra transportbranchen.

 

På messen kan de møde Greve Kommune og ErhvervsCentret for at få en snak om køb af jord, byggetilladelser, infrastruktur, kommune- og lokalplaner samt virksomhedernes behov for rekruttering og arbejdskraft.

 

Greve har gennem årene positioneret sig som et godt sted at drive virksomhed for transport- og logistikbranchen. Beskæftigelsen og værditilvæksten i branchen har udviklet sig positivt, viser nye tal fra analysen VækstVilkår 2017 udarbejdet af Center for Vækstanalyse for Vækstforum Sjælland. Den økonomiske fremgang for virksomhederne glæder Greves borgmester Pernille Beckmann, der åbner transportmessen lørdag den 2. september kl. 10.00.

Cementerer Greves position

- Vi er utrolig glade for og stolte af, at Sjællands største transportmesse for ottende gang afholdes i Greve. Det er med til at cementere Greves position som et centralt knudepunkt for transportbranchen. Vi glæder os også over, at der i alle årene har været stor opbakning til Transport Øst. Og så er vi ikke mindst utrolig glade for, at vi i Greve har oplevet en stor fremgang for branchen gennem de sidste mange år, og det er jeg fantastisk stolt over, udtaler Pernille Beckmann.

 

Siden 2009, hvor Transportmessen blev afviklet for første gang, er der år for år kommet flere udstillere og besøgende til. Nogle kommer langvejs fra, mens andre bor lige rundt om hjørnet eller i en af nabokommunerne. Greves borgmester, erhvervs- og turistchef og medarbejdere fra Teknik og Miljø samt JobCentret ser frem til at få en uformel snak med de mange besøgende, der kommer for at pleje deres netværk og se på lastbiler, trailere, kraner og andet transportmateriel.

Skaber gode betingelser

- Vi har i en årrække politisk haft et ønske om at understøtte transportbranchens fremgang og vækst i Greve Kommune ved at skabe de bedste rammer og betingelser for erhvervslivet. Der er ingen tvivl om, at den her fagmesse samler transportbranchen i Greve og giver os mulighed for at komme i en tæt dialog med aktørerne i branchen om, hvordan vi fremadrettet kan tiltrække nye transport- og logistikvirksomheder til Greve og samtidig gøre det endnu nemmere for de eksisterende at udvikle sig og eksempelvis skaffe kvalificeret arbejdskraft.

 

-Det sætter vi som kommune stor pris på. Vi kan se, det har en synlig effekt. Vi oplever, at flere og flere investorer og erhvervsdrivende får øjnene op for, at Greve Kommune er et ideelt sted at placere sig for store transport- og logistikvirksomheder. For vi ligger jo faktisk ret perfekt lige ud til Køge Bugt motorvejen med nem og hurtig adgang til markeder i både syd-, nord-, øst- og vestgående retning. Og så tager det kun 20 minutter at køre til lufthavnen og København, understreger Pernille Beckmann.

Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig over, at transportbranchen trives i Greve og er i kraftig vækst. Hun ser frem til at deltage i transportmessen, hvor blandt andre lokale virksomheder som Man, Mercedes-Benz CPH, Lastas A/S og TruckMail udstiller. På messen vil hun blandt andet have fokus på, hvordan kommunen og ErhvervsCentret kan understøtte den positive udvikling og de mange nye tiltag, der er på vej i kommunen.

 

God vækst 

- Placeringen af transportmessen i Ventrupparken ud til motorvejen i Greve cementerer Greves position som et centralt trafikknudepunkt i vækst. Vi er stolte af og glade for, at det går rigtig godt for vores lokale transportvirksomheder, der har valgt at drive forretning med adresse her i kommunen. Vi er også fulde af forventninger til at få et tæt samarbejde med de mange nye virksomheder i branchen, som bl.a. etablerer sig i Greves nye erhvervsområde GDC ved Greve Nord afkørsel 27 i de kommende år, siger Tina Charlotte Koeffoed.

I år vil også Erhvervsakademi Sjælland være repræsenteret på en stand. Her vil de fortælle om de muligheder, der er for at tage en efteruddannelse inden for transport- og logistik i ErhvervsCentret i samarbejde med Greve-Solrød Erhvervsservice.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com