Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Greve styrker iværksætteri

Søgeord:

21. september 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1014 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ansætter ny erhvervs- og udviklingskonsulent.

ErhvervsCentret i Greve Kommune har ansat 51-årige Mette Stenberdt Nielsen som ny erhvervs- og udviklingskonsulent.

 

Mette Stenberdt Nielsen skal styrke informationen, vejledningen og kursustilbuddene til de lokale iværksættere i Greve og Solrød Kommuner og arbejde med at realisere Greve Kommunes vækstpolitik, hvor iværksætteri er et af de væsentlige hovedområder.

 

Det fortæller daglig leder af ErhvervsCentret, Tina Charlotte Koeffoed:

 

- Vi har med Mette Stenberdt Nielsen ansat den helt rigtige medarbejder til at målrette vores indsats med at skabe de bedst mulige rammer for iværksættermiljøet og bidrage til et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, kommunen samt hele erhvervsfremmesystemet, siger hun.

 

Mette Stenberdt Nielsen er uddannet jurist, har læst entrepreneurship og kan på cv’et fremvise 25 års erfaring med virksomhedsudvikling, organisationsudvikling og leder- og medarbejderudvikling. Senest kommer hun fra en stilling som markedschef i Advokaternes HR.

- Jeg har fået mit drømmejob og glæder mig til at møde de mange borgere, der overvejer at kaste sig ud i en tilværelse som selvstændig, eller som allerede har taget springet. Min fornemmeste opgave bliver at bidrage med lige præcis den information, vejledning og støtte, som den enkelte iværksætter i den konkrete situation har behov for, siger Mette Stenberdt Nielsen, der tiltrådte sin nye stilling 7. september.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com