Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Grimaldi-agentur styrkes.

Søgeord:

5. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

659 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny CCO skal styrke Niels Winther linieforretning.

Med ansættelsen af Claus Larsen (55) som ny CCO for Grimaldi-agenturet styrker Niels Winther Shipping sin linjeforretning yderligere.

 

Aktiviteterne er i de senere år blevet udbygget med nye kontorer i Aarhus og København samt strategiske opkøb. Claus Larsen skal nu være med til fastholde og udbygge virksomhedens position, som især er stærk i Ro/Ro-markedet.

 

Claus Larsen får base på Niels Winther Shippings kontor i København og får det overordnede ansvar for linjeagenturet for italienske Grimaldi Lines. Niels Winther Shipping har fungeret som Grimaldis danske agent siden 1998.

 

-Jeg ser et stort potentiale i Grimaldi-forretningen og glæder mig til at være med til at udvikle den yderligere, siger Claus Larsen.

Grimaldi Lines anløber Esbjerg på ugentlig basis på sin Euro-Med service, som forbinder det danske marked direkte med 15 havne i 12 lande - fra Sverige i nord til Egypten i syd. Servicen fungerer også som feeder-forbindelse fra Esbjerg til Antwerpen, hvorfra der er forbindelse til oversøiske ruter til Vestafrika og Sydamerika. Grimaldi Lines er specialiseret i transport af Ro/Ro-gods, projektlaster og containere

Claus Larsen kommer med stor erfaring fra linjebranchen, hvor han tidligere bl.a. har været ansat i ledende roller hos Motorships Agencies, Hecksher Group og Maritime Transport & Agencies (MTA). Derudover har han arbejdet i udlandet i en længere årrække.

 

-Vi er meget glade for at kunne tiltrække en kapacitet som Claus og er sikre på, at han med sin store erfaring vil kunne styrke os på både kort og lang sigt, siger Michael Lodberg, direktør og partner i Niels Winther Shipping.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com