Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Grønland: KNI bekræfter koncernchefens exit

Søgeord:

19. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2268 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Polaroil-direktør Peter Grønvold Samuelsen er blevet konstitueret som koncernchef, oplyser KNI’s bestyrelsesformand, Niels Thomsen.

Polaroil-direktør Peter Grønvold Samuelsen er blevet konstitueret som koncernchef, oplyser KNI’s bestyrelsesformand, Niels Thomsen.Bestyrelsesformanden ønsker dog ikke at uddybe årsagen til, hvorfor det har været nødvendigt at indgå en fratrædelsesaftale med Claus Jensen, hvor han stopper med omgående virkning.

 

- Vi har indgået en aftale om, at ingen af parterne siger noget om årsagen til, hvorfor samarbejdet har måttet ophøre, siger Niels Thomsen til sermitsiaq.gr.

 

Bestyrelsen traf beslutningen om en fratrædelse fredag.

 

Som en udløber af sagen har tre bestyrelsesmedlemmer, Marianne Wiinholt, Karen Sofie Hansen-Hoeck og Liselotte Grønborg Lundberg, der alle har en baggrund i dansk erhvervsliv, valgt at trække sig.

 

KNI – i fordums dage kendt som Kongelige Grønlandske Handel - er en betydelig spiller på det grønlandske marked, da de er tæt på at have monopol på detailhandelen – og importerer større mængder gods fra danske virksomheder via Royal Arctic Line.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com