Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Grøn transport i Benelux

Søgeord:

23. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2069 gange

Læses i øjeblikket af:

1

TNT udvider CO2 neutral levering.

Transportselskabet TNT udvider nu sit tilbud om CO2-neutrale services til endnu et europæisk marked.

 

Det sker med introduktionen af de grønne transportmuligheder i Benelux-landene, hvor erhvervskunder nu kan vælge at sende dokumenter og pakker med ekstra god samvittighed.

 

Dermed dækker TNT nu Tyskland, Holland, Belgien og Luxemburg med sine CO2-services, som er målrettet mellemstore og multinationale virksomheders arbejde med at kortlægge og reducere deres miljømæssige ’fodaftryk’.

 

-CO2-neutral ekspres er noget, der rangerer stadig højere på vores kunder og deres kunders agenda. Med vores CO2-services stiller vi nye værktøjer til rådighed til at måle emissioner historisk og til at modellere fremtidig udledning. På den måde kan vi hjælpe virksomheder med at kortlægge deres forsendelsers miljøpåvirkning endnu bedre og nemmere, siger Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Danmark.

TNTs grønne initiativ dækker både indenrigsforsendelser i de tre Benelux-lande og internationale forsendelser fra de tre lande. Men modsat indenrigsforsendelserne opkræver TNT et mindre beløb, når kunder vælger CO2-neutral transport til internationale forsendelser.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com