Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hård kritik af bestyrelse

Søgeord:

15. oktober 2015  |  

Læst i alt:

730 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Politikere vil have professionelle på banen.

Politikere fra både Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og SF mener, at bestyrelsen for Vejle Havn bør gå af efter sagen om et pengeforbrug ude af kontrol.

 

- Bestyrelsen bør trække sig, og vi bør have en ny bestyrelse snarest. Jeg mener, at de har svigtet, og at det har været en social klub mere end en bestyrelse. Så lad os få nogle professionelle fagfolk ind, og lad os overveje en helt ny konstruktion, siger byrådsmedlem i Vejle Kommune, Dan Arnløv Jørgensen (Konservative Folkeparti) til TV SYD.

 

En revisionsrapport har slået fast, at havnebestyrelsen har svært ved at redegøre for det faglige indhold i seks studierejser til et samlet beløb af knap en million kroner - og at de ikke her reageret på havneledelsens forbrug på i alt 585.000 kr. til blandt andet tøj, vin, parfume og slik.

Derfor siger flere af Vejles byrådspolikere lørdag til TV SYD, at der kun er een måde at få ryddet op i sagen på. Gå af og sæt professionelle - ikke politikere - ind i havnens bestyrelse:

 

- Bestyrelsen bør hurtigt finde en løsning, så de kan træde tilbage, og vi kan få professionelle til at drive Vejle Havn. Vi skal have lavet en bestyrelse, hvor det er mennesker, der kender noget til det her område, og hvor vi kan få kompetente ledere ind og vurdere, hvem der kompetente ledere, siger byrådsmedlem for Liberal Alliance, Peter Harboe.

 

Den 19. oktober skal byrådet på et møde diskutere sagen yderligere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com