Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hårdfør hardware til distribution

Søgeord:

12. januar 2018  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

492 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stigende e-handel kan gå ud over logistikmedarbejdere.

Den stadigt stigende e-handel stiller krav til fremtidens logistikvirksomheder om hurtighed og fleksibilitet. Internetkunder vil hellere have leveret deres varer i går end i dag, og det stiller åbenlyse krav til hele forsyningskæden om at følge med, hvis ikke man vil skiftes ud. Hastigheden kan i sidste ende medføre, at logistikmedarbejdere risikere at få arbejdsskader.

 

Ifølge Panasonic, der producerer robust hardware til distribution under navnene Toughbook og Toughpad, oplever virksomheden, at de stigende krav til hastighed og fleksibilitet risikerer at gå ud over ansattes helbred, hvorfor der skal stilles højere krav til funktionaliteten af de produkter, der bliver anvendt til logistik.

 

- Som producent er vi forpligtet til at lave udstyr, der rækker ud over effektivitet og bundlinje, og som ikke giver arbejdsskader hos medarbejderne. Man må ikke få smerter af at gå på arbejde, siger Stefan Pettersson, nordisk chef hos Panasonic Product Solutions.

3D Logistik i Kolding er en af de virksomheder, der har investeret i Panasonics it-system Fleet 101 i kombination med Toughpad-scannere.

 

- De senere år har vi oplevet, at levering fra A til B ikke længere er nok. Vi skal dokumentere hele processen før, under og efter levering og samtidig overholde en lovgivning, der konstant bliver strammere. Så hvis vi skal beholde førertrøjen inden for vores segment, er vi bare nødt til at være på forkant. Vi har et erhverv, hvor vores medarbejdere er udsatte, når det kommer til arbejdsskader. Derfor har de stået for at teste produkter og i sidste ende udvælge det hardware, de synes var bedst at arbejde med, siger Steen Møller, administrerende direktør i 3D Logistik.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com