Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hæder til CMPs Krydstogtafdeling

Søgeord:

18. marts 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

784 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Endnu engang er det lykkedes CMP at høste en international krydstogtspris.

 

I disse dage afvikles den årlige krydstogtmesse i Fort Lauderdale – USA. Mere end 800 udstillere fra 93 lande arbejder på at tiltrække og bearbejde de mange besøgende. Krydstogtmessen besøges af flere end 11.000 branchefolk.

 

Copenhagen Malmö Port er naturligvis som den største krydstogthavn i Nordeuropa med, og har endnu engang vundet den eftertragtede pris fra Cruise Insight 2015 Awards som ”Best Turnaround Port Operations”.

 

- Det er helt fantastisk at igen at få denne pris. Der var mange blikke for vores konkurrerende kollegaer da det blev offentliggjort – samtidigt tilkendegav de at det var velfortjent, fortæller Arnt Møller Pedersen, COO Cruise & Ferry Copenhagen Malmö Port og tilføjer:

 

- En stor tak skal lyde til vores dedikerede medarbejdere i CMP. Samt naturligvis til vores samarbejdspartnere i Cruise Copenhagen Network. Det er et slid og hårdt arbejde, men når alle trækker i samme retning, så kan vi udrette noget.

Med denne pris – som er den 24. pris som tilfalder CMP - siden 1996 cementerer Copenhagen Malmö Port endnu engang at København er en fantastisk attraktiv by og at CMP forstår at yde en fremragende service.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com