Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Håkan Ericsson ny topchef i PostNord

Søgeord:

29. juli 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Håkan Ericsson bliver ny administrerende direktør og koncernchef i PostNord. Ericsson er i dag chef for Carlson Wagonlit Travels nord- og latinamerikanske aktiviteter.

Håkan Ericsson bliver ny administrerende direktør og koncernchef i PostNord. Ericsson er i dag chef for Carlson Wagonlit Travels nord- og latinamerikanske aktiviteter.Håkan Ericsson er udpeget til administrerende direktør og koncernchef for den dansk-svenske kommunikations- og logistikkoncern PostNord. Han tiltræder den 1. oktober 2013.

 

Håkan Ericsson er født i 1962. Han er civiløkonom fra Stockholms universitet. Håkan Ericsson har siden 2008 været ansat i Carlson Wagonlit Travel (CWT), verdens førende erhvervsrejsebureau. Han var indtil udgangen af 2011 chef for koncernens aktiviteter i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) og Latinamerika med placering i Frankrig og er i dag chef for koncernens aktiviteter i Nord- og Latinamerika med placering i USA.

 

Inden Håkan Ericsson blev ansat i CWT, havde han en række ledende stillinger i internationale service- og logistikkoncerner, herunder som administrerende direktør for Loomis Cash Handling, Executive Vice President i SAS, Managing Director for DHL Europas fragtaktiviteter, samt ledende stillinger i logistikkoncernerne Danzas, ASG og Fraktarna (nu en del af DSV). Ericsson har også arbejdet som konsulent i Impac og været ansat hos Ericsson.

- Håkan Ericsson har den rigtige personlighed, kompetence og baggrund til at løse opgaven som koncernchef for PostNord. Med sin erfaring fra logistik- og servicebrancherne i Sverige og internationalt er han den rigtige til at lede PostNord med de udfordringer og muligheder, koncernen står overfor. Håkan Ericsson har også værdifuld erfaring med at lede forandringsarbejde i store koncerner, udtaler PostNords bestyrelsesformand Jens Moberg.

 

PostNords vicekoncernchef K.B Pedersen fortsætter som konstitueret koncernchef og administrerende direktør, indtil Håkan Ericsson tiltræder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com