Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Halvårlig regning er på vej

Søgeord:

18. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

541 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Opkrævning til efteruddannelse kommer nu.

Pension Danmark oplyser, at DTL-medlemmer i uge 8 modtager en opkrævning til Transport- og Lagerområdets Kompetenceudviklingsfond og Godstransportområdets Uddannelsesfond.

 

Opkrævningen indeholder også bidrag til Transport- og Lagerområdets Udviklings- og Samarbejdsfond. Sidste frist for indbetaling er den 14. marts. Opkrævningerne til fondene sker halvårligt.

 

Søg om tilskud til efteruddannelse

Fondene, der administreres af PensionDanmark, yder tilskud til medarbejdernes efteruddannelse. Det er virksomheden, der på vegne af medarbejderne, søger om tilskud til kurser. Tilskud søges direkte på pension.dk. Her er der også en liste over samtlige kurser, virksomheder kan søge tilskud til, samt information om satserne på tilskuddet.

 

Virksomheder, der har søgt og modtaget VEU-godtgørelse for medarbejdernes deltagelse i AMU-kurser, skal ikke genindtaste oplysningerne for at få tilskud fra fondene. PensionDanmark henter nemlig automatisk oplysningerne fra efteruddannelse.dk. Herefter får virksomhederne en mail, hvor de gøres opmærksomme på, at de også kan få tilskud fra den fond, som de er tilknyttet.

Det skal virksomheden betale til fonden

PensionDanmark opkræver 780 kr. pr. medarbejder pr. år til Transport- og Lagerområdets Kompetenceudviklingsfond. Det sker på baggrund af virksomhedens indbetalte pensionsbidrag, og derfor opkræves pengene altid bagud. Opkrævningen for 1. halvår 2016 vil blive sendt ud i august.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com