Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hamborg gør klar til nye Maersk-giganter

Søgeord:

12. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2313 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Maersk Line har ikke foreløbig planer om at lade de nye 18.000 TEU store containerskibe i Triple-E-klassen anløbe Hamborg Havn – Men den store tyske havn forbereder sig alligevel på Triple-E-giganternes komme.

Maersk Line har ikke foreløbig planer om at lade de nye 18.000 TEU store containerskibe i Triple-E-klassen anløbe Hamborg Havn – Men den store tyske havn forbereder sig alligevel på Triple-E-giganternes komme.Maersk Lines AE10-service – hvor de første nye containerskibe i Triple-E-klassen indsættes – sejler uden om Hamborg Havn. Men det har ikke forhindret den vigtige nordeuropæisk containerhub i at starte forberedelserne til at kunne modtage Triple-E-skibene.

 

Det skriver maritimedanmark.dk med THB som kilde.

 

Hamborg Havn har bestilt fem nye containerkraner til Container Terminal Burchardkai. De første fire ankom i denne weekend fra Shanghai.

 

Kranerne gør containerterminalen klar til at betjene de 18.000 TEU store containerskibe – der er verdens største – fra Maersk Line.

Containerne er stablet med 23 styk i bredden på Triple-E-klassen, hvilket er mere end på de hidtil største containerskibe. Hamborg Havn har tilmed fremtidssikret kraninvesteringen – da de nye kraner faktisk kan håndtere 24 containere i bredden – hvilket er mere end nogen containerskibe er planlagt til i dag.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com