Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Han kender alle – og alle kender ham

15. februar 2016  |  

Finn Bjerremand er her, der og alle vegne.

Teknisk konsulent hos DTL – Danske Vognmænd Finn Bjerremand fylder 60 år tirsdag den 16. februar.

 

Finn Bjerremand blev uddannet ved forsvaret i 1977 som bjærger af tunge køretøjer og var aktiv eksportchauffør fra 1974 til 1979. Han drev sin egen vognmandsvirksomhed i 9 år, hvorefter han fra 1988 var ansat i 12 år i forskellige transportvirksomheder som disponent og administrationsmedarbejder.

 

Finn Bjerremand har altid interesseret sig for teknikken bag lastbilerne og har yndet at skrive om det.

Allerede i 1971 skrev han den første historie om en lastbil til et Skandinavisk fagtidsskrift. Fra 1987 gik det slag i slag med at arbejde som free-lance skribent med speciale i test af lastbiler og besigtigelse af rullende materiel.

I efteråret 2000 blev Finn Bjerremand ansat som journalist og testkører ved Dansk Transport Forlag A/S i Padborg (nu Danske Transport Medier), indtil han i februar 2014 kom til DTL som teknisk konsulent.

 

Her er fast testkører på DTL – Magasinet og rådgiver inden for tekniske forhold samt sekretariat for de rigtig tunge drenge Kran Blok Erfa gruppen.

 

Finn bidrager dagligt til kollegaernes viden om, hvad der rører sig i vognmandserhvervet, hvor han har fingeren konstant på pulsen. Hans netværk er særdeles omfattende, og kendskabet til de enkelte virksomheder stikker ofte dybere end til ejerforholdet. Mange chauffører og familier i vognmandsvirksomhederne er en del af Finns netværk og bekendtskabskreds.

 

Finn Bjerremand er konstant på farten med sit fotoudstyr over skulderen – på vej fra den ene opgave til den anden over hele Europa. Og så er glæden allerstørst, når han sætter sig op i en lastbil.

Finn Bjerremand Andersen stammer fra Juelsminde og flyttede for 16 år siden til Fredericia.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1174 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com