Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Han kender alle – og alle kender ham

Søgeord:

15. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1184 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Finn Bjerremand er her, der og alle vegne.

Teknisk konsulent hos DTL – Danske Vognmænd Finn Bjerremand fylder 60 år tirsdag den 16. februar.

 

Finn Bjerremand blev uddannet ved forsvaret i 1977 som bjærger af tunge køretøjer og var aktiv eksportchauffør fra 1974 til 1979. Han drev sin egen vognmandsvirksomhed i 9 år, hvorefter han fra 1988 var ansat i 12 år i forskellige transportvirksomheder som disponent og administrationsmedarbejder.

 

Finn Bjerremand har altid interesseret sig for teknikken bag lastbilerne og har yndet at skrive om det.

Allerede i 1971 skrev han den første historie om en lastbil til et Skandinavisk fagtidsskrift. Fra 1987 gik det slag i slag med at arbejde som free-lance skribent med speciale i test af lastbiler og besigtigelse af rullende materiel.

I efteråret 2000 blev Finn Bjerremand ansat som journalist og testkører ved Dansk Transport Forlag A/S i Padborg (nu Danske Transport Medier), indtil han i februar 2014 kom til DTL som teknisk konsulent.

 

Her er fast testkører på DTL – Magasinet og rådgiver inden for tekniske forhold samt sekretariat for de rigtig tunge drenge Kran Blok Erfa gruppen.

 

Finn bidrager dagligt til kollegaernes viden om, hvad der rører sig i vognmandserhvervet, hvor han har fingeren konstant på pulsen. Hans netværk er særdeles omfattende, og kendskabet til de enkelte virksomheder stikker ofte dybere end til ejerforholdet. Mange chauffører og familier i vognmandsvirksomhederne er en del af Finns netværk og bekendtskabskreds.

 

Finn Bjerremand er konstant på farten med sit fotoudstyr over skulderen – på vej fra den ene opgave til den anden over hele Europa. Og så er glæden allerstørst, når han sætter sig op i en lastbil.

Finn Bjerremand Andersen stammer fra Juelsminde og flyttede for 16 år siden til Fredericia.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com