Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hanstholm genopliver udvidelsesprojekt

Søgeord:

31. januar 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

746 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt og mindre ambitiøst udvidelsesprojekt for Hanstholm Havn sendes i udbud

 

Bestyrelsen i Hanstholm Havn har på et bestyrelsesmøde den 24. januar behandlet og godkendt udbudsmaterialet vedr. udvidelsen af havnen, med en forventet offentliggørelse af udbudsmaterialet den 1. februar 2017.

Udbudsprocessen med udvælgelse af tilbudsgivere, forhandling samt valg af vindende entreprenør af opgaven forventes at strække sig frem til september måned 2017.

Som led i den løbende dialog med havnens ejer har strategi- og økonomiudvalget i Thisted Kommune, på et møde i dag, fået en status på den kommende udbudsproces.

Selve byggeperioden forventes at løbe over 3 år - startende foråret 2018, og følger dermed den tidligere udmeldte tidsplan med en forventet færdiggørelse 2020.

VVM ansøgning samt ændring af lokalplan

Myndighedsbehandling af VVM ansøgning, og ændring af lokalplan i forbindelse med udvidelsesprojektet, samt opstilling af tre nye vindmøller på området ved Roshagemolen, som erstatning for de nuværende fire møller, er i samarbejde med Thisted Kommune sat i gang, og der vil den i den kommende periode blive udsendt debatoplæg i høring for begge projekter.

 

Forbedringer på eksisterende havneanlæg

Opgaven med opførelse af en ny kassehal på havnen er sendt i udbud, og valg af leverandør til opgaven forventes truffet primo februar måned. Den nye hal forventes klar til brug i løbet af sommeren 2017.

Bestyrelsesformand Martin Vestergaard udtaler:

- Jeg er meget glad for at vi nu er nået til endnu en milepæl i processen frem mod en udvidelse af Hanstholm Havn, og er overbevist om, at der vil være stor interesse fra såvel danske som udenlandske entreprenører for at byde på opgaven, og ser frem til at modtage nogle meget attraktive tilbud, der imødekommer vore krav til pris, kvalitet og funktionalitet for havneudvidelsen, og efterfølgende forhandling af indkomne tilbud.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com