Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hapag-Lloyd tabte 1,3 mia. kr. i første halvår

Søgeord:

13. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hapag-Lloyd, der er i gang med at blive fusioneret med det chilenske containerrederi CSAV, kom ud af første halvår med et overraskende stort underskud på 173,3 mio. euro - svarende til godt 1,3 milliarder danske kroner.

Hapag-Lloyd, der er i gang med at blive fusioneret med det chilenske containerrederi CSAV, kom ud af første halvår med et overraskende stort underskud på 173,3 mio. euro - svarende til godt 1,3 milliarder danske kroner.Underskuddet i første halvår er mere end en fordobling af underskuddet i samme periode sidste år der lå på 72,7 mio. euro.

 

Rederiets topchef Rolf Habben Jansen betegner underskuddet som stærkt utilfredsstillende og forklarer udviklingen med lave rater på containermarkedet. Jansen er dog fortsat optimistisk hvad angår andet halvår.

 

-På trods af de fortsat vanskelig vilkår forventer vi et bedre resultat i andet halvår. Vi vil fortsætte med reducere vores omkostninger, hvortil kommer en synergieffekt på 300 millioner dollar om året udløst af fusionen med CSAV, siger Rolf Habben Jansen.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com