Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hastemøde om rasteplads-begrænsning

Søgeord:

2. februar 2018  |  

Læst i alt:

4647 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Transportministeren indkalder til møde i næste uge. 

Kristian Pihl Lorentzen (V) har bedt transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) om at indkalde til et møde om lovforslaget om at indføre skarpe begrænsninger på lastvognes parkeringstid på rastepladserne langs motorvejen.

 

- Inden vi vedtager et forslag, der har ganske drastiske konsekvenser for transportbranchen, så syntes jeg kun det er fair, at vi tager os tid til at høre 3F og de andre parter i sagen. Det er jo dem, der skal leve med konsekvenserne mange år frem i tiden, siger Kristian Pihl Lorentzen til Transport-Tidende.

 

Mødet finder sted på onsdag i næste uge

Åbent brev

Mødet i Transport-, bygnings- og boligudvalget er stablet på benene efter Danske Speditører og ITD i et åbent brev har opfordret den ansvarlige minister til at indkalde til et hastemøde om det omstridte lovforslag, der er på vej efter begrænsning af lastvognes parkering på rastepladerne langs motorvejen. Stramningen er en del af det finanslovsforlig, som regeringen indgik med Dansk Folkeparti.

 

I brevet står der:

 

»Danske Speditører håber, at ministeren på baggrund af vores brev nu tager initiativ til at samle branchen til et møde. Det er afgørende med et gennemarbejdet beslutningsgrundlag med kortlægning af konsekvenserne. Forkerte regler på området vil få fatale følger for hele det danske transporterhverv.«

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk